Hej igen!!

Jag har nu flyttat in och försöker att fixa ordning på grejerna här i huset. Vi måste fixa in lite fler möbler här och mattor och givetvis Snurre som är fast hos "farmor". Just nu så gör jag lite mackor och kaffe och ska plugga.

Jag skriver ett längre inlägg senare när jag hinner!

 

Jag är så jävla trött på svensk service.
Svensk arbetsmoral.

Först och främst svenska öppettider.

Jag önskar mig amerikansk style på affärer, banker och post. Även caféer. 

 

Först och främst. 

Alla är trevliga. Hur fake det än är men den som har trevligaste och gladaste bemötandet vinner. 
Nej du ska titta mig i ögonen. 
Nej du ska inte svara i telefon. 
Du ska göra som du är tillsagd. 
Du ska alltid erbjuda hjälp även om du ser att jag klarar det själv. 
Du ska först och främst visa 100% intresse när jag snackar för jag visar dig 100% samma intresse när du har något att säga. Got it? Thank you!

Jag vill ha en kompetent personal före någon som är snygg och skrattar åt sina egna skämt. 

Jag önskar mig att man har 24/7 öppettider och ser till att apotek, coop och posten och banken alltid är öppen. 

Mycket av svenska arbetslösheten beror på att man limiterar öppettiderna ( man skalar av arbetstillfällen och överbelastar befintiliga anställda ) och alltid tvingar folk till menlösa köer eller hänvisar folk till nätet som givetvis alltid tar mer tid och tålamod. 

Jag önskar mig att folk också kan städa efter sin egna skit. Lära sig respekt för andras saker och att arbetsplatser och affärer alltid är rena. Nej jag vill inte ha dreglande schäfer på Akademibokhandeln eller att folk smetar ut läppstift eller foundation på kläder som finns i provrummen. Jag vill inte städa upp andras äckliga ungar snorpapper på Ikea. Jag vill ha en trevlig och fräsch plats att vistas för jag betalar t.ex. 150 spänn för en fika eller 500 för en jacka som kanske är värd 300 egentligen där 200 kr går endast till själva affären. 

Fattar ni? 

 
Så fin! Med en liten fjäril på toppen! 

söt

 
 

hahahaha.

En gång i tiden var jag goth. Året var 2004 på hösten.
Sluta döpa era ungar till Liam.Wiggo och Kevin?

Alltså det är bara Liam Neeson som får heta det!
Och Wiggo Mortensen.
Och Kevin Spacey och Kevin Bacon som får heta Kevin.

De är de enda som har legitimitet att kallas sig det!

Inte Linus Bengtsson och Melinda Carlssons unge som bor i Sveg som de skaffat när de är 15 år på fyllan och alldeles för dumma för att bli föräldrar. Liksom bitch please?

Åhhh vad fan liksom.

Flytten dröjer. Jag blir så arg. Jag vill bara dra härifrån och kunna plugga ifred. Jag är blir väldigt förbannad av att bo här. Grejen är att lägenheten är smutsig har massa äckliga flugor som ligger i badrummet. Hyresvärden har haft en vecka på att fixa det. I allafall ska vi fixa sängen imorgon. Vi har även fått pengar för möbler. Jag är nere i helvetet idag igen då vi ska frakta nytvättade kläder till hemmet. Aja orkar inte blogga idag egentligen. Rekommenderar alla att kolla den här sidan. Skitroliga grejer! http://www.thisiswhyimbroke.com/
Mitt 2013 är det år då jag ska tänka positivt och då jag ska ta och satsa på mitt eget välbefinnande. Och även att kunna stötta andra utan att kräva något i gengäld. Jag tror detta tänket att vilja ha något tillbaka är det som gör att de flesta vänskaper rinner ut i sanden. Alla kan inte ge utan man måste börja själv först. Men också lite motsättande att inte satsa energi på folk som aldrig kan ställa upp inte ens när det krisar.
Men än så länge är det den här flytten som står på tapeten. Vi har idag kört en två rundor flyttlass med bilen och lagt alla grejer i förrådet. Sedan så har vi konstaterat att lägenheten även om den är supermodern och snygg så är den ostädad och värst är badrummet. Så vi måste tyvärr sanera den innan vi kan flytta in grejer. Vi har även kollat på soffor och möbler. Köpte också glas och en minilampa på ikea. Hittat fina grejer på både Bergmans möbler och Jysk! Denna soffa hade vi tänkt oss. Den är en Bergmans.
Sedan så hittade jag ett bord på samma affär som jag funderar på.
Jag gillar naturfärger helst brunt i alla nyanser och grönt, mörkrött och grått. Jag inspireras av skogen och utav stilren look och av möbler som säger trivsel och bekvämlighet. Hemmet ska inte bara vara en förvaringsplats av saker och människor utan vara en grogrund till harmoni och stabilitet i livet. För mycket färger eller opersonlig stil . Eller blandning av för många stilar är bara jobbigt och ökar vantrivsel som leder till stress. Ett hem ska ge lugn och avkoppling. Givetvis så ska jag lägga min touch på det hela med roliga krukor och lite barnsliga mönster på tyger som jag gillar. Gärna med elefanter eller björnar eller kaniner. Jag kommer vill också ha fina mattor och massa ljus. Levande ljus! Men ingen fucking jävla Carpe Diem eller fula vita trähängen där det står kök eller badrum på. Eller sådana metallhinkar där det står tvättmedel på. Hellre korgar och smarta lösningar hur man ska gömma saker på ett snyggt sätt. Aja nu ska jag ta plugga. Även det måste skötas. Är också lite sur på bokförlagen som lägger så skyhöga priser på kurslitteratur liksom what the fuck!!! Har fan 4 kurser till att läsa!

Happi Girl!

Snart går flyttlasset! Jag är så lycklig! Idag så fikade vi och hämtade nycklarna! 
Har även börjat med kurserna och jag är så jävla duktig! 
 
Snart bokas också en lyxweekend till stockholm så att jag kan plocka ut vinstpengarna! 
 
 
Jag är så HAPPI!!!!! ALL THINGS JUST KEEP GETTING BETTER!!!!